„Со љубов за Куманово“ за 11-ти Ноември

Здружението на жени „Нада Михајлова“ и поетски клуб „Обедница“ ја организираат манифестацијата „Со љубов за Куманово“, која ќе се одржи во четврток, со почеток во 18 часот, во малата сала на Центарот за култура. Манифестацијата е по повод 11-ти Ноември, Денот на ослободување на Куманово. Се повикуваат сите заинтеиресирани граѓани да присуствуваат на настанот.

Коментари

коментар(и)