Срѓан Ивановски гостин во „СТАВ“

Срѓан Ивановски од општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Куманово, вечерва ќе гостува во емисијата „СТАВ“ на ТВ Плус. Тој ќе зборува за актуелните теми на ниво на државата, но и на локално ниво. Ќе се осврне и за инфраструктурните проблеми во Куманово, но и за изборите што следуваат. Емисијата „СТАВ“ започнува во 20 часот.

Коментари

коментар(и)