Теодора Димитровска вечерва во емисијата „СТАВ“

Теодора Димитровска, генерална секретарка на Либерално демократската младина вечерва гостува во емисијата „СТАВ“ на ТВ Плус.

Таа ќе зборува за актуелните теми во земјава, барањата на ЛДП и ЛИДЕМ, но и за локалните проблеми во Куманово, инфраструктурните проекти, работата на Советот, младите.

Гледајте „СТАВ“ на ТВ Плус вечерва во 20 часот!

Ваша ТВ Плус!

Коментари

коментар(и)