Тешко се живее од копаничарството, раскажува Стоје Додевски

Некогашниот драмски аматерски режисер, Стоје Додевски веќе 20-ина години се занимава со копаничарството. Вели тешко се живее од дрворез. Доколку би имало сувенирница во регионот, можеби и интересот за производи изработени од дрво, би бил поголем.

ЦЕЛАТА СТОРИЈА ЌЕ БИДЕ ПОСТАВЕНА ПО 18 ЧАСОТ!

Коментари

коментар(и)