Улогата на жената во безбедноста на заедницата – трибина на СВР (ВИДЕО)

Дебатата за улогата на жените во безбедносните аспекти на домот и заедницата се оддржа по повод денешниот празник на жената, а беше организирана од СВР и локалниот сектор за превенција. Освен дискусија на теми што ги засегаат жените, безбедноста и мирот, трибината беше убаво заокружена и со музички настан во соработка со НЦУК „Трајко Прокопиев“ и со разделени пораки и рекламен материјал на нашите сограѓанки.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)