Финале на сообраќајниот квиз ,,Биди безбеден” (ВИДЕО)

Во финалето од сообраќајниот квиз „Биди безбеден“, првото место го освои училиштето „Браќа Миладиновци“, второто, „ Наим Фрашери“, а третото „КОчо Рацин“. Се доделија и наградите за најдобри поединци, при што од општина Старо Нагоричане најдобар се покажа Никола Срефимовиќ, од општина Липково, Рига Ибраими, а од Куманово најголемо знаење покажа Анастасија Лефковска.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)