178 лица возеле со брзина поголема од дозволената

Полициски службеници од Секторот за внатрешни работи Куманово во текот на 30-ти април , како и први и трети мај, спроведоа засилени контроли за санкционирање на возачите што возат со поголема брзина од дозволената на подрачјето на СВР Куманово.

Притоа, санкционирани се 178 возачи кои управувале со брзина поголема од дозволената. При контролата откриени се и законски санкционирани и 245 останати прекршоци.

Коментари

коментар(и)