242 лица во изолација, полицијата ги контролира

На подрачјето на Куманово според евиденциите на СВР Куманово во изолација се вкупно 242 лица од кои 209 се позитивни, а 33 се контакти.

Во Општина Липково во изолација се вкупно 68 лица од кои 60 се позитивни, а 8 контакти и во Старо Нагоричане се евидентирани 2 позитивни лица.Сите лица редовно се контролираат од страна на СВР Куманово.

Коментари

коментар(и)