Бране Петрушевски вечерва во „СТАВ“

Пратеникот и претседател на општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Куманово, Бране Петрушевски вечерва гостува во емисијата „СТАВ“ на ТВ Плус, која почнува во 20 часот.

Тој ќе зборува за актуелните случувања во државата, аферите поврзани со вакцини, пасоши, но ќе се осврте и на проектите во Куманово.

Прашање на пратеникот ќе постави и неговата колешка од СДСМ, Лидија Тасевска.

Гледајте ТВ Плус во 20 часот.

Коментари

коментар(и)