ВИДЕО: До крајот на годината болницата ќе добие мамограф

Кумановската болница до крајот на годината ќе добие мамограф, истакна при посетата на општината, првиот човек на македонското здравство, Беким Сали. Општата болница веќе пет години е без овој апарат.

Коментари

коментар(и)