ВИДЕО: Експресниот пат е клучен за економски развој, истакна премиерот Ковачевски

Експресниот пат Ранковце- Крива Паланка е клучен за економски развој на државата, инвестираме во модерна и безбедна патна инфраструктура, истакна при денешниот увид на патот претседателот на Владата, Димитар Ковачевски.  Со Ковачевски увид извршија и министерот за транспорт и врски, директорот на ЈПДП, како и пратеници, градоначалници.

Коментари

коментар(и)