ВИДЕО: Метереопатите и хронично болните со проблеми по променливото време

Променливото време предизвика проблеми кај метереопатите и хронично болните. Претседателот на матичните лекари во Куманово, Фатмир Асани информира дека регистрираат зголемување на бројот на граѓани кои бараат помош. Најмногу се жалат велат повозрасните но има и деца.

Коментари

коментар(и)