Гостин во „СТАВ“д-р Ангелчо Андоновски, спец. педијатар

Во емисијата СТАВ на ТВ Плус вечерва гостува доктор, Ангелчо Андоновски, спец. Педијатар. Тој ќе зборува за моменталната состојба со ковид 19, влијанието врз децата, но и за здравствениот систем, потребните реформи.

Гледајте СТАВ во 20 часот!

 

Коментари

коментар(и)