Дванаесетмина кумановци казнети за маски

Во текот на изминатото деноноќие по однос на Уредбата за задолжително носење заштита на лицето, евидентирано е дека на ниво на Секторот за внатрешни работи Куманово 12 лица не ја почитувале и тоа 12 на  подрачјето на  Куманово. Против нив се поднесени соодветни  поднесоци.

Коментари

коментар(и)