Казнети 18 кумановци, не носеле маски

Во текот на изминатото деноноќие, по однос на Уредбата за задолжително носење заштита на лицето, евидентирано е дека на ниво на Секторот за внатрешни работи Куманово 20 лица не ја почитувале и тоа 18 на  подрачјето на  Куманово и 2 во Кратово.Против нив се поднесени соодветни  поднесоци.

Коментари

коментар(и)