Кумановец изгреба 100.000 денари на грепка

На вчерашното отворање на новиот штанд за уплата на игри на среќа на Државната лотарија на Македонија, кумановец изгреба 100.000 денари на грепката сеф. Државната лотарија му честита на среќниот добитник и ги повикува граѓаните да набават од осумте грепки или да уплатат лото.

Новиот штанд, односно среќната куќичка се наоѓа на градскиот плоштад, во близина на фонтаната „Батко Ѓорѓија“.

Кумановци ќе можат да ја тестираат својата среќа во сите игри кои ги нуди Државната лотарија, но и да ги добијат сите детални информации врзани за нив.

Коментари

коментар(и)