Неколку улици денеска без вода

Поради интервенции на водоводната мрежа денеска без вода ќе бидат улиците „Кирил и Методиј“, „Ѓорче Петров“, „Иван Цанкар“, „Ацо Борозански“ и „Никола Тесла бр. 38“, стои во извештајот на Регионалниот центар за управување со кризи.

 

Коментари

коментар(и)