Нови корпи за отпадоци во централното подрачје

Во тек е поставувањето на нови корпи за отпадоци во централното градско подрачје.

Koрпите кои што ги поставувaат екипи на јавното претпријатие „Чистота и Зеленило“ и граѓанската иницијатива „Не биди ѓубре“, се донација од компанијата Пакомак.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)