Пожарникарите гаснеле запален контејнер

Пожарникарите од кумановската противпожарна единица утрово интервенирале на запален контејнер на улицата „Прва Петолетка“. Интервенцијата била во период од 07:35 до 08 часот. Во интервенцијата учествувале двајца пожарникари.

Коментари

коментар(и)