Проверка на антитела за Ковид-19 во Поликлиника „Др.Тасевски“

Ве известуваме дека од денеска 15 април, во Поликлиника „Др. Тасевски“ лоцирана во Дива Населба започнуваат со проверки на антитела за вирусот Ковид 19. Веруваме дека ова ќе претставува добра вест за нашите сограѓани кои можат преку закажување да добијат термин за проверка дали имаат антитела за корона вирусот и на тој начин да имаат значајна информација за сопственото здравје пред се, но и пред започнувањето на масовната вакцинација во нашата држава.

Коментари

коментар(и)