Се реконструира покривот на училиштето во Биљановце

Започна реконструкцијата на покривот на подрачното училиште  „Кочо Рацин” во селото Биљановце.

Како што информираше градоначалникот на oпштина Куманово, Максим Димитриевски, следува изградба на нова енергетско ефикасна фасада на целиот училишен објект.

Коментари

коментар(и)