Три лица не го почитувале полицискиот час

Во текот на изминатото деноноќие според статистиката на Министерството за внатрешни работи, по однос на Уредбата за задолжително носење заштита на лицето, евидентирано е дека на ниво на Секторот за внатрешни работи Куманово  132 лица не ја почитувалe.

Од нив од Куманово 91, во Крива Паланка 26 и  во Кратово 15. За истите ќе следуваат соодветни мерки.

За истиот период  3 лица  не ја почитувале  забраната за движење.

Коментари

коментар(и)