Физички нападнати во Бајловце и Стрновац

Дваесетгодишно лице, вчера во 13 часот во секторот за внатрешни работи Куманово пријавило дека на патот од село Стрновац кон Старо Нагоричане тој и Н.Ѓ. биле физички нападнати  од три лица.

Истиот ден во 23  часот во полицијата и дваесет и седумгодишно лице од село Бајловце, и Б.Р.(29 години) од Куманово пријавиле дека биле физички нападнати од Д.Д. од Куманово и две женски лица, кои притоа употребиле дрвени предмети.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Коментари

коментар(и)