Без струја неколку улици од населбата „Перо Чичо“

Во текот на денешниот ден без електична енергија ќе останат дел од жителите на улиците „30-ти јули“, „6-ти април“ и „Анѓа Ранковиќ“, во населбата Перо Чичо.

Најавениот прекин од ЕВН ќе биде во период од 08 до 14 часот, стои во дневниот билтен од Регионалниот центар за управување со кризи.

Коментари

коментар(и)