Полицијата казни 14 кумановци за маски

Во текот на изминатото деноноќие, по однос на Уредбата за задолжително носење заштита на лицето, евидентирано е дека на ниво на Секторот за внатрешни работи Куманово 16 лица не ја почитувале и тоа  14 на  подрачјето на  Куманово и 2 во Крива Паланка.

Против нив се поднесени соодветни  поднесоци.

Коментари

коментар(и)