Тони Михајловски кандидат за градоначалник на ВМРО- ДПМНЕ

Актерот Тони Михајловски неофицијално ќе биде кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалник на Куманово. Познатиот актер е вработен во Македонскиот народен театар во Скопје, а по потекло е од Куманово.

Веднаш зад него на листата треба да се најде Елена Доцевска Божиновска, дипломиран правник. Кандидатите за градоначалници и носители на листа, треба да ги потврди лидерот на партијата, Христијан Мицкоски.

 

Коментари

коментар(и)