OJO: МВР се уште ја бара исчезнатата жена од Челопек

Министерството за внатрешни работи, по насоки на јавен обвинител, презема дејствија за пронаоѓање на жителката на село Челопек. Воедно, се расчистуваат причините за пожарот, информираат од Основното јавно обвинителство. По пристигнување на соодветен поднесок, обвинителството ќе постапува согласно своите надлежности.

Коментари

коментар(и)